Ylläpito- ja huoltopalvelut


Ylläpito- ja huoltokohteisiin tarjoamme räätälöitävää kokonaispalvelupakettia.
Paketti sisältää tarpeen mukaan IT-laitteiden/-järjestelmien, sähkölaitteiston (vahva- ja heikkovirta), turvajärjestelmien, puhelinjärjestelmien, satelliitti-, ja antennijärjestelmien, atk-, ja kuituverkkojen sekä AV-laitteiden ylläpidon ja huollon.

Toimintamallimme ansiosta asiakkaalla ei tarvitse olla useita eri kumppaneita ylläpitoon ja huoltoon.

Pystymme myös tarjoamaan sopimusasiakkaille viankorjaus- ja huoltopalveluita tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla.

Urakointi


Urakoimme pieniä ja suuria kohteita. Referensseistämme löydät esimerkkejä kohteista, joita olemme urakoineet viime vuosina.

Tavanomaisten sähköasennusten lisäksi teemme myös heikkovirtajärjestelmien asennukset.

Urakka-aikatauluun sitoutuminen on lähtökohtana kaikessa toiminnassamme. Yhteistyöverkostomme vuoksi pystymme tarvittaessa joustamaan henkilöresurssiseissa nopeallakin aikataululla.Pilvipalvelut


Järjestelmien siiryessä pilveen tai liikennöinnin mennessä IP-pohjaisiin järjestelmiin tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuja näihin tarpeisiin. Tarjoamme esim. Kotisivu ja sähköposti palvelut tai kartoitamme mikä olisi asiakkallemme paras ratkaisu. Tarvittaessa migratoimme esim. fyysiset ja virtuaaliset palvelimet pilveen jolloin on mahdollisuus säästää kustannuksissa. Kauttamme saat myös domainit sekä roskapostifiltterit.


IT-Konsultointi


Autamme ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia suorituskyvyn, optimoinnin, verkkojen, vikatilanteiden, määrittelyjen, suunnittelujen ja monien muiden haasteiden parissa.